Tre personer som betyder!

 
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNSELECTABLE="on"><TBODY><TR height="100%" UNSELECTABLE="on" width="100%"><TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNSELECTABLE="off">

Det är tre personer i mitt liv som betyder för mig just nu...

Den först är PAPPA: Jag saknar han skit mycket.. Vill att han ska vara här.. så jag kan prata med han. så jag kan krama om han.. så jag kan prata norska.. men nu är det försent.. Nu har det gått 3 år o 5 månader sen pappa dog.. det är sjukt!!! saknar han så jävla mysket!!! och den 5 agusti så skulle han ha blivit 52.... pappa dog när han var 49... det är sjukt!!! SAKNAR DIG SOM FAN!!!!!!

Den andra är PATRICIA: Hon är ju helt underbar! hon är en skit bra vän.. som jag har haft i hela mitt liv.. vad skulle jag göra utan dig!!! då är fantastisk... sen har jag jobbat med dig i sommar.. o det har varit helt underbart... vi har aft roliga stunder,, t.ex. vatten kriget eller när fäktades med golf klubbor.. haha det var skoj... kommer att sakna dig jätte mycket den dagen vi flyttar ifrån varandra!!!! DU ÄR BÄST!!

Den tredje är MARTIN FORSGREN: Han är väl också helt underbar! han är då mycket bättre än dem där killarna jag har i klassen.. Han är bäst!! och han är den bästa kill kompisen jag har just nu... "förutom patrick men han bor ju inte här".. jag tycker att du är ett jätte bra stöd för mig.. du liksom bara finns där.. och du är dig själv.. helt underbar!! sen så är det skönt att man har någon kompis som är äldre... det är skit bra! OCH DU ÄR BÄST! BÄSTA KILL KOMPISEN IALLAFALL!!!



Dessa tre personer älskar jag.. På olika sätt..Pappa för att han är min pappa.. Patricia o Martin älskar jag nog på samma sätt.. för de är helt underbara o bäst!